Suupistesaiad vinnutatud karbonaadirooside ja avokaadohummusega - Retseptisahtel

Suupistesaiad vinnutatud karbonaadirooside ja avokaadohummusega

Retsepti autor www.voileib.ee

Maitsvad ja tervislikud suupistesaiad, kus tatra- ja kanepiseemnetega sepikule end sättinud hõrk vinnutatud seljakarbonaad, millel omakorda troonib avokaadohummus. Toitev ja tervislik üheaegselt.

Koostisained 2-le

Saiad

  • 2 viilu Meie Eesti tatrajahu ka kanepiseemnetega sepikut
  • 20 g Saaremaa võid
  • 6 viilu Nõo vinnutatud seljakarbonaadi
  • Kirsstomateid, poolitatuna
  • Maitserohelist
  • Soola ja pipart

Avokaadohummus

  • 400 g purk kikerherneid, kurnatuna
  • 1-2 küüslauguküünt
  • 1 küps avokaado, tükeldatuna
  • Sidrunimahla
  • Oliiviõli
  • Soola ja pipart

Valmistamisõpetus

Esmalt valmista hummus. Selleks aseta kõik hummuse koostisained purustajasse ning töötle mass ühtlaseks. Saiade valmistamiseks määri sepikuviilule võid. Sinna peale voldi kohevaks vinnutatud seljakarbonaadi viilud. Lihaviiludele säti korralik lusikatäis avokaadohummust ja hummusele poolitatud kirsstomateid. Viimistle suupistesai värskelt jahvatatud pipraga ning maitserohelisega.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here