TERVISESÕBRA GRILLITUD VÕILEIB SPINATI-JUUSTU TÄIDISEGA - Retseptisahtel

Tervisesõbra grillitud võileib spinati-juustu täidisega

Retsepti autor www.voileib.ee

Koostisained 4-le

  • 8 viilu Eesti Leivatööstuse Meie Eesti sepikut
  • Saaremaa Piimatööstuse soolahelvestega võid
  • 150 g Saaremaa Piimatööstuse riivitud juustu
  • 100 g spinatit (Bambona)
  • 2-3 sl Maadlexi majoneesi
  • 8 viilu Nõo Lihatööstuse fileesinki
  • Serveerimiseks kirsstomateid (Bambona)

Valmistamisõpetus

Sega esmalt valmis spinati-juustu vahekiht. Selleks sega omavahel hakitud spinat, riivitud juust ja majonees. Määri igale saiale kiht võid ja aseta teisele poolele singiviil. Aseta singiviilule paar lusikatäit juustu-spinati segu ja tõsta sinna peale, singipool allapoole, teine sepikuviil. Suru kaks sepikut kergelt kokku ning grilli kontaktgrilli vahel (väldi tugevalt kokku vajutamist) kuni sai on krõbe ja juustusegu parajalt sulanud. Serveeri kohe ja paku juurde kirsstomateid.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here