Toekas võileib teraleiva, soolapeki ja mädarõikakastmega
Retsepti autor www.voileib.ee
Koostisained 4-le
- 4 viilu Eesti Leivatööstuse Meie Eesti Teraleiba
- 8 viilu Nõo Lihatööstuse külmsuitsutatud soolapekki
- 8 viilu Saaremaa Piimatööstuse Eesti juustu
- 2 sl Maadlexi mädarõigast
- 2 sl Maadlexi majoneesi
- Bambona kirsstomateid (Bambona)
- Värsket tüümiani (Bambona)
- Soola, pipart ja suhkrut mädarõikakastme maitsestamiseks
Valmistamisõpetus
Rösti teraleiva viilud rösteris krõbedaks ja aseta leivale paar viilu Nõo soolapekki. Nii sulab soolapekk mõnusalt kuuma leiva sisse. Sinna peale aseta paar viilu Eesti juustu. Sega mädarõikast, majoneesist ja maitseainetest kokku mädarõikakaste. Tõsta igale leivale lusikatäis mädarõikakastet, sinna peale säti kirsstomateid ja kõige peale saputa veidi värsket tüümiani. Serveeri kohe.