Toretsev võileivalõõts juustu, singi, tomati ja küüslaugumajoneesiga
Retsepti autor www.voileib.ee
Koostisained 4-le
- 4 viilu Eesti Leivatööstuse Meie Eesti Teraleiba
- Saaremaa Piimatööstuse soolahelvestega võid
- 12-16 viilu Saaremaa Piimatööstuse Eesti juustu
- 12-16 viilu Nõo Lihatööstuse kalkunifileesinki
- 2-3 suuremat tomatit (Bambona)
- Maadlexi küüslaugu-majoneesikastet
- Idusid (Bambona)
Valmistamisõpetus
Määri teraleivale võid ja säti igale leivale vaheldimisi pooleks keeratud juustu, sinki ja tomatit. Puista peale idusid ja serveeri juurde küüslaugu-majoneesikastet. Sellist võileiba on kõige lihtsam süüa noa ja kahvliga.