Koostisained
Puder
- 40 g Loodusväe täisterakaerahelbeid
- 80 g Loodusväe kookospiima
- 2 spl vett
- 5 g Loodusväe chia-seemneid
- 65 g banaani
- 5 g maapähklivõid
- 5 g maapähklivõi valgupulbrit
- 0,5 tl riivitud apelsinikoort
- vanilliekstrakti, kaneeli, näpuotsatäis Himaalaja soola
Mustikamoos
- 65 g mustikaid
- 1/3 tl Loodusväe chia-seemneid
- 1 spl apelsinimahla
- 0,5 tl riivitud apelsinikoort
- 0,5 tl vanilliekstrakti
Valmistamisõpetus
- Sega kaerahelbed kookospiima, vee ja chia-seemnetega, lisa kahvliga purustatud banaan, maapähklivõi ja maapähklivõi pulber.
- Lisa apelsinikoor, vanill, kaneel ja sool ning sega korralikult läbi.
- Tõsta segu kas purki või kaussi ootele.
- Mustikamoosi jaoks kuumuta mustikaid ja chia-seemned apelsinimahlaga, lisa apelsinikoor ja vanill, sega läbi ning tõsta pudrusegu peale.
- Lase üle öö külmkapis maitsestuda ja taheneda.
Retsept ja foto: Teevi Pau