Aurutaja

Kirjutan teile vahelduseks jälle ühest kasulikult abimehest köögis, selleks on aurutaja. Aurutatud köögiviljad on palju kasulikumad ja tervislikumad kui praetud või isegi lihtsalt keedetud köögiviljad. Te olete kindlasti kõik näinud palju reklaame telekas, kus tutvustatakse suuri ja uhkeid aurutusmasinaid. Me leidsime midagi palju lihtsamat ja väiksemat, mis samuti toimib ideaalselt.

Koduekstras on müügil selline kuum soome köögitarvikute sari nagu Maku. Me Retseptisahtliga väga fänname nende tooteid ja ilmselt tuleb meelde, et oleme Maku sarja toodetest ka varem kirjutanud. Ja just Maku sarja kuulubki see aurutaja.

Tegemist on justkui sõelaga. Selle kasutamine on imelihtne. Tuleb potis vesi keema lasta ja aurutaja tõsta potile. Seejärel aseta köögiviljad sõelale. Sellele aurutussõelal on keskel ka nii-öelda pulk ja rõngas, mille abil saab sõelast kergelt kinni võtta. Aurutaja saab ka kergesti kokku pakkida.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here