Kanapasta

Valmistamisaeg: 20 min

Küpsetamise aeg: 5 min

Kokku kuluv aeg: 1h min

Taigna koostisained

  • 6 L suuruses muna
  • 500 g nisujahu
  • 100 g maisijahu
  • 1 tl oliivõli
  • 2-3 spl vett

Koostisained

  • Kikas Igavesti 25
  • Vahukoort
  • Basiilikut
  • Kirsstomateid
  • Soola
  • Pipart
  • Parmesani

Valmistamisõpetus

  1. Tõsta jahu taignamatile ja tee keskele tühimik ning vala munad tühimikku.
  2. Lisa munadele 1 tl oliivõli ja vett ning sega kahvliga laiali.
  3. Seejärel mudi kätevahel kuni saad moodustada ühtlase palli.
  4. Raputa pallile jahu ja rulli taigen õhukeseks.
  5. Lõika taignalõikuriga taignast parajad ribad.
  6. Tõsta pasta 5 minutiks keema.
  7. Pruunista pannil kana ja vala vahukoor pannile.
  8. Maitsesta soola ja pipraga.
  9. Lisa kastmesse pasta, kirsstomatid, basiilik ja riivi peale parmesani.

Kanapasta

Kanapasta

Kes ei sooviks olla igavesti noor. Kui reaalselt mõelda, siis see on muidugi võimatu. Samas nii väga võimatu pole välja näha nagu 25-aastane — noor ja ilus. Lihtsalt tuleb oma tervise eest hoolt kanda ning õigesti toituda. Kikas on välja tulnud tootega, millel nimeks Igavesti 25. Otsustasime selle huvitava nimega toote järele proovida ning vaadata, kas õnnestub sellest Kikase broilerifileest valmistada üks maitsev kanapasta.

Kanapasta

Pasta valmistasime loomulikult ise. Kui korra oled korra elus ise pastat teinud, siis see on kui jalgrattasõit, mis kunagi enam meelest ei lähe. Pigem iga kord tuleb aina paremini välja. Nüüd teadsime juba alguses, et pastatainas tuleb võimalikult õhukeseks rullida, et hiljem pasta ikka pehme ning mõnus jääks. Kui tainas jätta liiga paksuks pärast rullimist, siis võib pasta ka hiljem natuke liiga kõva seest jääda. Taina rullimine on väga oluline osa pasta valmistamisel.

Kanapasta

Lisaks pastale oli meil peamiseks koostisosaks veel ka kanaliha. Täpsemalt Kikase Igavesti 25, mis on eelnevalt küpsetatud broilerifilee tükid ning valmistatud ilma paneeringuta. Ideaalne lihaamps kõigile neile, kes soovivad süüa kanaliha, millel puudub krõbe jahu või riivsaia ümbris. Meile sobis see toode ideaalselt just kanapasta valmistamiseks ning seda juba sellepärast, et selliseid broilerifileest tükke on väga lihtne pasta jaoks ette valmistada. Kuna need on ka eelnevalt küpsetatud, siis hoiab see kokku aega, mis kulub liha valmistamiseks.

Kanapasta

Kanapasta tuli meil seekord väga hästi välja. Pasta ise õnnestus ideaalselt ning ei jäänud liiga kõva või pehme. Kanapasta on kindlasti noorte ja laste üks lemmikroogasid, sest see valmib kiiresti ning kõik saavad sellega hakkama. Kanapasta võib kaunistada basiiliku lehtede ning väikeste tomatitega. Mõlemad lisavad värskust ning muudavad pasta palju värvilisemaks.

Kanapasta

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here