Saleneja särtsakas singi-juustu võileib
Retsepti autor www.voileib.ee
Koostisained 1-le
- 1 viil Eesti Leivatööstuse rukkisepikut „Kodukakk“
- paar lehte jääsalatit
- 20 g Saaremaa Piimatööstuse võid päikesekuivatatud tomatitega, toasoojana
- 2 viilu Nõo Lihatööstuse suitsutatud kalkuni- või broilerifileesinki
- 2 viilu Saare juustu
- värsket kurki ja tomatit, viilutatuna (Bambona)
- 1 tl Maadlexi adžikat
- värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistamisõpetus
Rösti rukkisepik rösteris krõbedaks. Määri veidi jahtunud sepikule päikesekuivatatud tomatitega võid, sinna peale aseta paar lehte jääsalatit. Salatile säti singiviilud ja singile tõsta Saare juust. Särtsu lisamiseks tõsta juustule lusikatäis adžikat. Laota sepikule ohtralt kurgi- ja tomativiile ning jahvata peale musta pipart.