Valmistamisaeg: 10 min
Küpsetamise aeg: 20 min
Kokku kuluv aeg: 30 min
Tai kanasupp
Retsepti autor Riste
Koostisained
- 1 l kanapuljongit
- 300 g kanaliha
- 200 g šampinjone
- 3 sidrunheina vart
- 3 kahvrilaimi lehte
- 2 küüslauguküünt
- 2 suuremat punast tšillikauna
- 4 cm jupp ingverit
- 3 spl kalakastet
Valmistamisõpetus
- Haki ingver suupärasteks viiludeks.
- Koori sidrunheina varred ning lõika umbes 1 cm pikkusteks juppideks.
- Pressi neid natuke noaga, et maitse tuleks paremini esile.
- Lisa puljongisse kahvrirlaimilehed, ingver, sidrunhein, purustatud küüslauk, hakitud tšilli ja kalakaste.
- Keeda umbes 10 minutit madalal kuumusel, et maitsed saaksid seguneda.
- Lisa juurde eelnevalt hakitud kanaliha koos hakitud seentega.
- Keeda kuni kanaliha on valmis.
- Serveerimisel raputa peale hakitud koriandrit.
Märkmed
Supile võib lisada keedetud jasmiiniriisi või riisinuudleid.