Valmistamisaeg: 20 min
Küpsetamise aeg: 20 min
Kokku kuluv aeg: 40 min
Pastuudel
Retsepti autor Birgit-Helen Rebane
Koostisained
- 1 lavašileht
- 200 g majoneesi
- 600 g suitsukanakuubikuid või broilerirulaadi
- Rohelist jalapeenot (kogus oleneb soovitud teravusastmest)
- 200 g riivjuustu
Valmistamisõpetus
- Laota lavašileht ahjuplaadile.
- Sega kausis suitsukanakuubikud või broilerirulaad, majonees, 50 g riivitud juustu ja oma soovi järgi jalapeenot (kuubikuteks lõigatud).
- Piserda lavašilehte oliivõliga ning lisa lehele ka natukene pipart.
- Jaota täidis ühtlaselt lavašilehe keskele ning rulli lavašileht kokku.
- Küpseta ahjus 150 kraadi juures 15-20 minutit.
- Seejärel võta ahjust välja ja puista peale ülejäänud riivjuust.
- Pastuudel on valmis, kui juust on sulanud.
Märkmed
- Tavaliselt lisan ahju ka anuma koos veega, sest muidu võib lavašileht liiga krõbedaks muutuda.