Pastuudel

Valmistamisaeg: 20 min

Küpsetamise aeg: 20 min

Kokku kuluv aeg: 40 min

Pastuudel

Retsepti autor Birgit-Helen Rebane

Pastuudel

Koostisained

  • 1 lavašileht
  • 200 g majoneesi
  • 600 g suitsukanakuubikuid või broilerirulaadi
  • Rohelist jalapeenot (kogus oleneb soovitud teravusastmest)
  • 200 g riivjuustu

Valmistamisõpetus

  1. Laota lavašileht ahjuplaadile.
  2. Sega kausis suitsukanakuubikud või broilerirulaad, majonees, 50 g riivitud juustu ja oma soovi järgi jalapeenot (kuubikuteks lõigatud).
  3. Piserda lavašilehte oliivõliga ning lisa lehele ka natukene pipart.
  4. Jaota täidis ühtlaselt lavašilehe keskele ning rulli lavašileht kokku.
  5. Küpseta ahjus 150 kraadi juures 15-20 minutit.
  6. Seejärel võta ahjust välja ja puista peale ülejäänud riivjuust.
  7. Pastuudel on valmis, kui juust on sulanud.

Märkmed

  • Tavaliselt lisan ahju ka anuma koos veega, sest muidu võib lavašileht liiga krõbedaks muutuda.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here