Tervislik võileib rukkileiva,toorsuitsulõhe ja avokaadoga - Retseptisahtel

Tervislik võileib rukkileiva, toorsuitsuforelli ja avokaadoga

Retsepti autor www.voileib.ee

Koostisained 4-le

  • 8 viilu Eesti Leivatööstuse rukkileiba „Rukkirääk“
  • 200 g toorsuitsuforelli
  • 50 g Saaremaa Piimatööstuse soolakristallidega võid
  • 2-3 küpset avokaadot (Bambona)
  • 8 sl Maadlexi majoneesi-küüslaugukastet
  • jahvatatud musta pipart

Valmistamisõpetus

Rösti rukkileib rösteris. Määri leivale soolakristallidega võid. Poolita avokaado ning tõmba noaga avokaadopooliku sisse vaod. Tõsta lusikaga koore seest avokaadoviilud välja ja aseta leivale. Avokaadoviiludele säti õhukesed toorsuitsuforelli tükid ja kõige krooniks tõsta kalale veidi majoneesi-küüslaugukastet. Viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here