Tervislik võileib rukkileiva, toorsuitsuforelli ja avokaadoga
Retsepti autor www.voileib.ee
Koostisained 4-le
- 8 viilu Eesti Leivatööstuse rukkileiba „Rukkirääk“
- 200 g toorsuitsuforelli
- 50 g Saaremaa Piimatööstuse soolakristallidega võid
- 2-3 küpset avokaadot (Bambona)
- 8 sl Maadlexi majoneesi-küüslaugukastet
- jahvatatud musta pipart
Valmistamisõpetus
Rösti rukkileib rösteris. Määri leivale soolakristallidega võid. Poolita avokaado ning tõmba noaga avokaadopooliku sisse vaod. Tõsta lusikaga koore seest avokaadoviilud välja ja aseta leivale. Avokaadoviiludele säti õhukesed toorsuitsuforelli tükid ja kõige krooniks tõsta kalale veidi majoneesi-küüslaugukastet. Viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga.