Isetehtud ürdivõi - Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 2 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 10 min

Koostisained

  • 200 ml vahukoort
  • näpuotsaga soola
  • 1 tl persilladet
  • Kaunistuseks Gurmeesoola Black Lava flakes garneerimissoolahelbeid

Valmistamisõpetus

  1. Tõsta 200 ml vahukoort kaussi.
  2. Lisa näpuotsaga soola.
  3. Vahusta vahukoor kuni eraldub vesi.
  4. Nõruta vesi välja ja vahusta edasi.
  5. Lisa juurde 1 tl persilladet ja vahusta kuni või on kohev.
  6. Serveeri või koos isetehtud saiaga ja peale raputa Gurmeesoola Black Lava Flakes garneerimissoolahelbeid.

Isetehtud ürdivõi - Retseptisahtel

Isetehtud ürdivõi süsimustade soolahelvestega

Möödunud nädalal küpsetasime Retseptisahtli kokakoolis kõik ühiselt saia ning sellega suurepäraselt kokku sobivalt ka ürdivõid. Viimase retsetpti ka täna teiega jagame ning soovitame kindlasti järele proovida. Meie ürdivõi on küll lihtne ja käepärane valmistada, aga sisaldab väga ainulaadseid komponente!

Loomulikult soovitame võid kasutada pärast valmistatud ka isetehtud saia peale – kui juba, siis juba! – aga sobib loomulikult tegelikult igasugune sai või ka leib. Meie või on eriline põhiliselt selle poolest, et lisame sellele Eesti oma ettevõtte Salt’s Upi gurmeesoola.

Salt’s Upi soolavalikus leidub ka selliseid soolasid, mis on eriti suurepärased just igasugu roogade kaunistamiseks. See tähendab seda, et lisaks toidu soolasemaks maitsestamisele annavad nad sellele ka efektse välimuse.

Vahustasime kõigepealt vahukoore võiks, segasime sinna lusikatäie persilladet ning näpuotsaga soola ning vahustasime veel veidi. Ürdivõi sai seega valmis.

Kui või on juba saiale või leivale määritud, soovitame gurmeesoola purgist kaunistuseks puistada Salt’s Upi musta värvi garneerimissoolahelbeid nimega Black Lava flakes. Tegu on India päritolu mustade soolahelvestega. Nende dramaatiline värvus ja õrn tekstuur teevad sellest ideaalse vahendi roogade esitlemiseks.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here