Valmistamisaeg: 40 min
Küpsetamise aeg: 0 min
Kokku kuluv aeg: 40 min
Vürtsikas nuudliroog sealihaga
Retsepti autor Gea Küngas
Koostisained
- 450 g marinaadis grill-liha
- 1 suurem porgand
- 1 punane paprika
- 1 porruvars
- 150 g wokinuudleid
- 3 dl kanapuljongit
- 1 spl sojakastet
- 1 spl magusat tšillikastet
- Soola, pipart
- Õli praadimiseks
Valmistamisõpetus
- Lõika grill-liha õhukesteks viiludeks.
- Koori ja riivi porgand jämeda riiviga.
- Puhasta paprika ja tükelda peenikesteks ribadeks.
- Pese ja viilu porrulauk ratasteks.
- Kuumuta pannil õli ja prae sellel liha kuldpruuniks.
- Lisa juurviljad ja prae pidevalt segades 7-10 min, kuni juurviljad on läinud pehmemaks, kuid säilitanud siiski mingi krõmpsuvuse.
- Lisa pannile wokinuudlid ja puljong.
- Sega juurde sojakaste ja magus tšillikaste.
- Maitsesta soola ja pipraga enda maitse järgi.
- Sega korralikult läbi ning jäta tasasele kuumusele kaane alla hauduma kuni 10 min.
- Sega aeg-ajalt, et nuudlid ei kõrbeks põhja ja seguneks ühtlaselt.