Vürtsikas nuudliroog sealihaga Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 40 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 40 min

Vürtsikas nuudliroog sealihaga

Retsepti autor Gea Küngas

Koostisained

  • 450 g marinaadis grill-liha
  • 1 suurem porgand
  • 1 punane paprika
  • 1 porruvars
  • 150 g wokinuudleid
  • 3 dl kanapuljongit
  • 1 spl sojakastet
  • 1 spl magusat tšillikastet
  • Soola, pipart
  • Õli praadimiseks

Valmistamisõpetus

  1. Lõika grill-liha õhukesteks viiludeks.
  2. Koori ja riivi porgand jämeda riiviga.
  3. Puhasta paprika ja tükelda peenikesteks ribadeks.
  4. Pese ja viilu porrulauk ratasteks.
  5. Kuumuta pannil õli ja prae sellel liha kuldpruuniks.
  6. Lisa juurviljad ja prae pidevalt segades 7-10 min, kuni juurviljad on läinud pehmemaks, kuid säilitanud siiski mingi krõmpsuvuse.
  7. Lisa pannile wokinuudlid ja puljong.
  8. Sega juurde sojakaste ja magus tšillikaste.
  9. Maitsesta soola ja pipraga enda maitse järgi.
  10. Sega korralikult läbi ning jäta tasasele kuumusele kaane alla hauduma kuni 10 min.
  11. Sega aeg-ajalt, et nuudlid ei kõrbeks põhja ja seguneks ühtlaselt.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here