Kaerajahu kook Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 15 min

Küpsetamise aeg: 40 min

Kokku kuluv aeg: 55 min

Kaerajahu kook kreeka jogurti ja mustikatega

Retsepti autor Aet

Koostisained

Põhi

  • 100 g toasooja võid
  • 1 dl suhkrut
  • 2,5 dl kaerajahu
  • natuke soola
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 muna

Kate

  • 380 g kreeka jogurtit kakaoga
  • 2 muna
  • 2 spl mannat või jahu
  • vahele marju omal soovil (mustikad)

Valmistamisõpetus

  1. Sega kokku põhja materjal (jääb vedelapoolne taigen).
  2. Pane vormi märgade kätega.
  3. Küpseta 10 min 200 kraadi juures, samal ajal sega kokku katte materjal.
  4. Võta põhi ahjust ning lisa sinna peale marjad.
  5. Seejärel kalla peale kate.
  6. Küpseta ca 30 min 200 kraadi juures.
Eelmine artikkelKlaarsäga praekartulitega – oivaline uustulnuk Eesti kokanduses!
Järgmine artikkelKuidas ühed tangid meie elu kõvasti lihtsamaks tegid

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!