Pitsa Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 10 min

Kokku kuluv aeg: 15 min

Meie pikaajalisemad jälgijad kindlasti teavad juba, et üle kõige armastame retsepte, mis sisaldavad endas mõnda põnevat nippi või krutskit ning ühtlasi võimaldavad toidu tavapärasemast kiiremini valmis teha. Täna soovitame teilegi proovida pitsa valmistamist hoopis lavashiga, mis jääb küpsetatud kujul mõnusalt õhuke ja krõmpsuv.

Armeeniapärast lavashi müüakse Eesti poodides ka ümmargusel kujul, mis on nagu loodud koduseks pitsaküpsetamiseks. Jääb ära igasugune taigna segamine, kergitamine, rullimine ja küpsetamine. Lavash tuleb poest ja kui pitsakate on põhjale laotatud, tuleb roog vaid 10 minutiks ahju tõsta.

Täna soovitame teile kolme imemaitsvat pitsaretsepti lavashiga, mis kargel talvisel ajal suisa keele alla viivad ja kõhule pai teevad.

Lisandeid võib igaüks muidugi pitsale juurde lisada vastavalt maitsele. Pea iga pitsa peale sobivad suurepäraselt ka punane salatisibul, oliivid, värske või päikesekuivatatud tomat ning erinevad rohelised maitsetaimed nagu rukkola ning basiilik.

Lavashi põhjaga pitsat soovitame kõigile ja mitte ainult selle kiire valmistusaja tõttu. Garanteerime, et lavash on põhjana suurepärane ja mõnusalt krõmpsuv vaheldus!

Pitsa Retseptisahtel

Pitsa singi ja mozzarellaga

Koostisained

  • Lavash
  • Tomatipasta
  • Singiviilud
  • Mozzarella
  • Pitsamaitseaine

Valmistamisõpetus

  1. Kata lavash tomatipastaga ja aseta peale singiviilud.
  2. Singiviilude peale pane mozzarella ja raputa peale pitsamaitseainet.

Pitsa Retseptisahtel

Pitsa salaami ja seentega

Koostisained

  • Lavash
  • Tomatipasta
  • Suitsusalaami viilud
  • Šampinionid
  • Riivjuust
  • Pitsamaitseaine

Valmistamisõpetus

  1. Kata lavash jällegi tomatipastaga ja aseta peale suitsusalaami viilud.
  2. Seejärel viiluta šampinionid ja aseta need suitsusamaami viilude vahele.
  3. Raputa peale riivjuustu ja maitsesta pitsamaitseainega.

Pitsa Retseptisahtel

Pitsa pirniviiludega

Koostisained

  • Lavash
  • Tomatipasta
  • Peekon
  • Pirn
  • Sinihallitusjuust
  • Rukkola

Valmistamisõpetus

  1. Kata lavash tomatipastaga ja aseta peale peekoniviilud.
  2. Pese pirn ja lõika õhukesed viilud.
  3. Aseta pirniviilud peekoniviilude vahele.
  4. Kõige peale pane sinihallitusjuustu ja pitsamaitseainet.
  5. Kaunustuseks lisa rukkolat.

 Vaata veel pitsa retsepte siit ja siit!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here