Omlett

Valmistamisaeg: 7 min

Küpsetamise aeg: 3 min

Kokku kuluv aeg: 10 min

Koostisained

  • 6 muna
  • 80 ml koort
  • Meresoola
  • Pipart
  • 2 tl oliivõli
  • Riivjuustu
  • Salatilehti

Valmistamisõpetus

  1. Sega suures kausis munakollased, koor, sool ja pipar.
  2. Vahusta teises kausis munavalged.
  3. Sega ettevaatlikult vahustatud munavalged munakollased segu hulka.
  4. Vala oliivõli pannile ja lase pann kuumaks.
  5. Vala segu mittekleepuvale pannile ja küpseta 3 minutit kuni omlett on ilusti puhvis.

Omlett

Souffle omlett

Omlett on kasulik ja lihtne. Võib julgelt väita, et täiuslik hommikusöök. Täna õpetame, kuidas valmib kohev omlett. Valmistamine on lihtne, kuid sealjuures on vaja teada mõnda nippi, et ettevõtmine ikka õnnestuks.

Põhiline, mida tähele panna on, et munakollased ja munavalged tuleb valmistada eraldi kaussides. Munakollane segada ja munavalged vahustada, alles siis võib nad hiljem kokku segada.

Omlett õnnestub siis, kui on korralik pann. Meie pann on väga korralik ning leidsime selle Apelsinist. Lisaks omleti valmistamisele, on antud panniga väga hea teha ka ülepannikooke. Lisainfoks veel, et Apelsin avab 1. detsembrist oma uue e-poe!

Omlett

Kui omlett on pannil, siis küpsetada kuni on kerkinud kenasti kohevaks. Kui omlett jääb pealt vedelaks, siis selle kõrvaldamiseks on omaette nipp. Tõsta natuke muna äärt ja panni kallutades juhi vedel segu omleti alla.

Meie riivisime peale juustu ning serveerisime koos salatiga. Perfektne hommikusöök ongi valmis. Head isu!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here