Sokolaadimuffinid Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 20 min

Küpsetamise aeg: 10 min

Kokku kuluv aeg: 30 min

Šokolaadimuffinid toorjuustuglasuuriga

Retsepti autor Ann-Amy Vene

Koostisained

Taigen

  • 100 g võid
  • 2 muna
  • 2,5 dl suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1 g soola
  • 4 spl kakaod
  • 2 dl jahu
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit

Glasuur

  • 100 g toorjuustu
  • 1,5 dl tuhksuhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 30 g võid

Valmistamisõpetus

Taigen

  1. Sulata või ning lase jahtuda.
  2. Samal ajal vahusta munad suhkruga.
  3. Lisa ülejäänud kuivained vahustatud munadele.
  4. Kõige lõpus lisa sulatatud või.
  5. Küpseta 225 kraadi juures umbes 10 min. (Kuna ahjud on erinevad, kontrolli muffinite küpsust hambatikuga – kui tikk jääb puhtaks, on muffin valmis).

Glasuur

  1. Sega kõik ained omavahel ühtlaseks massiks kokku.
  2. Määri see jahtunud muffinitele ning kaunista.

Märkmed

Soovi korral võib lisada taignasse ka banaani, mustikaid või šokolaadinööpe. Soovi korral võib koogikesi kaunistada veel šokolaadipuru või muu käepärasega!

 

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here